top of page
jakub-kapusnak-tEVisOXz26Y-unsplash.jpg

Over Ons

WELKOM

‘s Zomers urenlang loungen op het terras, uitkijkend op het Veluwemeer. In de winter zittend in de gezellige warme serre, waarbij er nog steeds genoten kan worden van het schitterende uitzicht. Dat is Sophia’s Italian Hulshorst. 

 

Bij ons kun je terecht voor een verfrissende cocktail, diverse wijnen & bieren en échte Italiaanse gerechten. Wij doen ons werk met passie, enthousiasme & plezier en dat zie je terug in de kwaliteit van onze service en gerechten. 

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

Even voorstellen! Sophia’s Italian is een Italiaans restaurant gelegen in Hulshorst. Een gezellige beachclub gelegen aan het Veluwemeer, waarbij kwaliteit en service centraal staat. Ons terras beschikt over een schitterend uitzicht aan het strand en binnen in de serre hangt er een gezellige sfeer, waarbij gasten alle seizoenen van het jaar kunnen genieten van de lekkerste drankjes en gerechten. Daarnaast zijn er diverse drankjes te vinden op ons menu zoals de lekkerste cocktails. Ook bieden wij écht Italiaans eten zoals de beste anitpasti, pasta’s, pizza’s, vlees- en visgerechten en desserts! 

 

WAAR STAAN WIJ VOOR

Kwaliteit en service staan bij ons centraal. We koken uitsluitend met kwaliteitsproducten, die biologisch en diervriendelijk verantwoord zijn. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit. Veel van onze producten komen bij “Eco Fields” vandaan, de eerste biologische kalverhouderij in Nederland.

 

Genietend van het schitterende uitzicht, zittend in een loungebank, met “beachy muziek” op de achtergrond. Dat is het vakantiegevoel.

Over Restaurant Sophia’s Italian Hulshorst.

Wij vinden het antwoord op de vraag ‘Waarom bestaat Sophia’s Italian?’ heel belangrijk. Wij bestaan omdat we onze gasten het Italiaanse restaurant willen laten herontdekken; omdat we vernieuwing willen brengen in de horeca;
en omdat we onze gasten willen inspireren en blij maken met onze creatieve gerechten met pure smaken.

Contact

Klik hier voor ons contactformulier

0341 - 453 620

Quote van de maand

I eat a lot of salad, a little meat, and some fruit. That's all. But I like sweets.

Sophia Loren

Sophia_Loren_002-removebg_edited.png
bottom of page